Zeus Amanet este o casa de amanet telefoane non stop, unde ne dedicam oferirii unei solutii sigure, eficiente si discrete pentru amanetarea dispozitivului dvs. mobil. Pentru a asigura o tranzactie fara probleme si pentru a putea primi pana la 95% din valoarea telefonului dvs., este esential sa efectuati cativa pasi de pregatire. Recomandam eliminarea cartelei SIM, transferul si stergerea datelor personale si deblocarea dispozitivului pentru utilizare in diferite retele. Aceste actiuni nu doar ca faciliteaza procesul de amanet, dar cresc valoarea telefonului pentru potentialii utilizatori din alte retele.

Cumparam si Amanetam Telefoane

Serviciul nostru de evaluare rapida si gratuita asigura ca primiti o oferta corecta si avantajoasa pentru telefonul dvs. La Zeus, fiecare dispozitiv este supus unei inspectii amanuntite pentru a determina valoarea exacta de amanet, garantandu-va pana la 95% din valoarea de piata. Securitatea este o prioritate pentru noi, astfel incat telefonul dvs. va fi sigilat si protejat, cu toate detaliile, inclusiv IMEI-ul, clar stipulate in contract, asigurand o transparenta totala si protectie maxima.

Diversitatea Marcilor Acceptate: Amanet Telefoane Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, Oppo

Indiferent de marca sau modelul telefonului dvs., suntem pregatiti sa acceptam o varietate extinsa de dispozitive, de la ultimele modele Apple cu iPhone 13 Pro Max sau PLUS si iPhone 15 Pro Max sau iPhone 15 Plus , Samsung S23 Plus sau Samsung S23 Ultra cu toata gama Galaxy, Xiaomi, Huawei, Oppo, Poco, Motorola, Nokia etc, pana la alte branduri recunoscute. Ne angajam sa oferim solutii financiare adaptate nevoilor diverse ale clientilor nostri, garantand o evaluare echitabila indiferent de dispozitiv.

Clientii care aleg serviciile Zeus Amanet se bucura de multiple beneficii, inclusiv evaluari profesionale, comisioane favorabile si un nivel inalt de confidentialitate. Nu este necesar sa renuntati definitiv la telefonul dvs. pentru acces la fonduri; va oferim optiunea unui imprumut rapid, permitandu-va sa pastrati proprietatea dispozitivului. Procesul nostru simplu si transparent este conceput pentru a asigura ca obtineti bani rapid, fara a compromite siguranta sau valoarea telefonului dvs.

Amanet iPhone

Oferim servicii de amanet pentru cele mai recente si inovatoare modele iPhone: iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro si iPhone 15 Plus. Intelegem valoarea si cererea mare pentru aceste dispozitive de top pe piata de amanet telefoane, motiv pentru care oferim evaluari competitive si conditii de amanet telefoane Apple avantajoase. Fie ca doriti sa va actualizati la ultimul model sau aveti nevoie temporara de lichiditati, iPhone 15 Pro Max, cu caracteristicile sale superioare, iPhone 15 Pro, renumit pentru echilibrul perfect intre performanta si design, si iPhone 15 Plus, cel mai accesibil dintre noile lansari, sunt acceptate in programul nostru de amanet telefoane. Ne angajam sa asiguram o evaluare rapida si precisa a dispozitivului dvs., garantand cea mai buna valoare posibila. Cu un proces simplu si transparent, va oferim posibilitatea de a obtine finantare imediata, pastrand in acelasi timp optiunea de rascumparare a telefonului dvs. la conditii clare si echitabile. Alegeti serviciile noastre de amanet telefoane pentru a beneficia de expertiza noastra si de ofertele competitive, garantand ca dispozitivul dvs. iPhone este in maini sigure.

Oferim pana la 6500 Lei pentru iPhone 15 Pro Max, pana la 5500 Lei pentru iPhone 15 Pro, pana la 4500 Lei pentru iPhone 15 Plus si pana la 4000 Lei pentru iPhone 15.

Amanet Samsung

Oferim servicii exclusive de amanet telefoane pentru cele mai noi modele din seria Samsung: Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24 Plus si Galaxy S24. Aceste dispozitive emblema, recunoscute pentru avansul lor tehnologic si performantele de neegalat, reprezinta o oportunitate valoroasa pentru clientii nostri care cauta solutii rapide de finantare. Galaxy S24 Ultra, cu capabilitatile sale fotografice revolutionare si performanta de top, Galaxy S24+, care ofera un echilibru perfect intre functionalitate si design, si Galaxy S24, cu caracteristicile sale inovatoare, sunt toate evaluate meticulos pentru a asigura cea mai buna valoare de amanet. Procesul nostru simplificat va permite sa beneficiati rapid de lichiditati, mentinand in acelasi timp optiunea de rascumparare a dispozitivului in termeni avantajosi. Alegeti serviciile noastre de amanet telefoane pentru a transforma rapid si eficient ultimele modele Samsung Galaxy in finantare imediata, cu asigurarea unui proces de amanet transparent si echitabil.

Descoperiti cum serviciile noastre de amanet va pot transforma rapid si eficient telefonul in lichiditati financiare, pastrandu-va in acelasi timp dispozitivul in conditii optime de securitate.

Pentru mai multe detalii despre cum puteti beneficia de serviciile noastre de amanet telefoane, nu ezitati sa ne contactati!0768 130 130