Zeus Amanet Bucuresti se distinge in sectorul financiar non-bancar printr-o abordare profesionala si dedicata satisfactiei clientilor. Specializati in servicii de amanet autoturisme si masini noi sau second-hand, inclusiv marci renumite precum Mercedes Benz, Audi, BMW, Opel si Skoda, precum si alte vehicule de lux, institutia noastra financiara pune la dispozitie solutii transparente si echitabile pentru toti clientii, fie ca sunt persoane fizice sau entitati juridice.

Amanet Masini

Oferim evaluari precise si transparente pentru fiecare masina pe care o aduceti la noi in amanet. Fiecare vehicul, indiferent de anul fabricatiei, este supus unei analize detaliate pentru a asigura o intelegere justa intre parti. Masinile acceptate trebuie sa fie intr-o stare excelenta din punct de vedere estetic, mecanic si legal. Politica noastra de evaluare este proiectata pentru a garanta clientilor valoarea optima pentru autoturismele lor, consolidand increderea in serviciile noastre.

Oferim solutii variate si personalizate. Acceptam in amanet autoturisme cu asigurare rca sau fara si o gama larga de vehicule – de la masini si camioane, la motociclete, ATV-uri, oferind rate de comision extrem de competitive, de numai 0.10% pe zi. Pentru vehicule din 2017 sau mai recente, oferim pana la 70% din valoarea autoturismului, in timp ce pentru modelele anterioare anului 2017, oferim intre 40-65% din valoarea lor. Autoturismele mai vechi de 2010 sunt acceptate in amanet, cu conditia sa aiba un pret mediu pe piata de cel putin 4000 euro.

Amanet Autoturisme

Toate autoturismele amanetate sunt parcate in locatia noastra din Bucuresti, intr-o parcare monitorizata video si vizual non-stop, garantand siguranta vehiculelor 24/7. In plus, oferim cel mai mic comision de numai 3% pe luna pentru sume mai mari de 10 000 euro, cu o durata de minim 3 luni. Pentru sumele mai mici si perioadele mai scurte, comisionul variaza intre 0.17-1% pe zi, asigurand flexibilitate maxima pentru clienti.

In cazul in care doriti sa vindeti autoturismul pe durata amanetarii la noi, va oferim consiliere si asistenta pentru facilitarea vanzarii direct din locatia noastra. Ne angajam sa oferim solutii adaptate fiecarui client, garantand ca nu veti pierde niciun bun si veti gasi impreuna cu noi cea mai buna solutie pentru situatia dvs. financiara.

Cu un angajament neclintit fata de transparenta, corectitudine si orientare catre client, Zeus Amanet Bucuresti este partenerul dvs. de incredere pentru serviciile de amanet auto. Oferind un spectru larg de solutii financiare, evaluari corecte si un mediu sigur pentru autoturismele dvs., suntem aici pentru a va sprijini in realizarea obiectivelor financiare, asigurandu-va ca bunurile dvs. sunt tratate cu cea mai mare profesionalism si respect.

Pentru mai multe detalii despre cum puteti beneficia de serviciile noastre de amanet autoturisme si masini, nu ezitati sa ne contactati!0768 130 130