Amanet electronice

Vrei sa amanetezi electronice?

Amanet electronice - serviciu oferit nonstop de Amanet Sector 4 - Kromini Gold.
 
Primim drept garantii ale contractelor de amanet, bunuri elecronice precum: laptop-uri, calculatoare, telefoane, dvd-uri, mp3 si mp4 playere, aparate foto, plasme, telefoane, camere video, etc. Evaluatorul specialist de care dispunem va determina valoarea de piata a bunurilor amanetate si vei putea primi un imprumut de pana la maxim 30% din valoarea acestora.
 
Se va tine cont, in cadrul procesului de determinare a valorii de piata a bunurilor, de marca, modelul, data cumpararii si uzura bunurilor electonice prezentate. Dovada proprietatii bunurilor trebuie facuta cu documente.
Pe toata perioada derularii contractului, Casa de Amanet Sector 4 - Kromini Gold va asigura securitatea bunurilor amanetate.
 

Apreciem seriozitatea clientilor nostri si nu incurajam incheierea de contracte de amanet care nu poti fi onorate, aceasta ducand la necesitatea de valorificare a obiectelor ce servesc drept garantie.

Pentru solicitarea de informatii suplimentare te rugam sa folosesti formularul sau numarul de telefon din pagina de contact